Despre confort in mașină

Top 5 accesorii de mașină pentru 2018

Cât timp din zi îți petreci în spatele volanului, fie pe ruta casă-muncă, fie în drum spre unul din multele taskuri zilnice sau chiar blocat în trafic? Se spune în medie, sub o formă sau alta, un șofer petrece aproximativ trei luni din viață în interiorul mașinii, iar șansele ca acest timp să se prelungească în viitor sunt destul de mari. Astfel, pentru mulți dintre noi, mașina este mai mult decât o utilitate de zi cu zi, ci devine a doua casă. Din acest motiv, ne-am gândit că v-ar prinde bine să compilăm un top 5 al accesoriilor de mașină pentru anul 2018, care să vă îmbunătățească gradul de confort în timpul călătoriilor, să vă facă viața mai ușoară și mai plăcută.

 

 

 

5. Puridea Auto-Starter

Noi spunem: siguranța înainte de toate. Orice șofer căruia i s-a întâmplat să rămână fără baterie la mașină, știe că ar face orice să evite această situație pe viitor. Și pentru că nu poți fi 100% sigur că poți depinde mereu de alți conducători auto, am vrea să îți recomandăm Puridea Auto-Starter, bateria externă care îți permite să repornești mașina fără ajutorul altui automobil.

Cu o capacitate de 11000 mAh, Puridea Auto-Starter conține două cleme, ce se conectează la bateria mașinii pentru a începe procesul de încărcare. Acest accesoriu are și o funcție de încărcare printr-un conector USB, ce e compatibil cu orice smartphone sau tabletă, iar în caz de probleme pe drum în timpul nopții, are inclusă și o lanternă, care să te ajute să repornești cât mai repede la drum în condiții de siguranță.

Vrei să afli mai multe? O poți găsi pe Emag la prețul de 599 lei.

 

4. Anker Roav Dash Cam

Un accesoriu de nădejde atunci când pornești la drum, Anker Roav Dash Cam este util chiar și celor mai prudenți șoferi. “De ce aș avea nevoie de o cameră de board, dacă îmi iau toate precauțiile necesare atunci când sunt la volan?”, te-ai putea întreba. Răspunsul este: conducere preventivă. Chiar și atunci când noi conducem în condiții de siguranță, nu putem garanta pentru ceilalți participanți la trafic iar în astfel de cazuri, o cameră auto reprezintă o dovadă sigură pentru a confirma responsabilitatea fiecărui șofer.

Cu Anker Roav Dash Cam vei obține capturi video superbe în 1080 high-definition, pe toate condițiile de lumină datorită senzorului Sony Exmor. De asemenea, conține o lentină wide-angle, cu o rotație de până la 145 de grade, care permite înregistrarea a patru benzi de trafic. Mai mult decât atât, camera îți oferă o siguranță în plus chiar și în situația în care mașina este parcată: senzorul său se activează automat în momentul în care detectează mișcare în jurul ei și înregistrează un clip de 30 de secunde. Astfel, dacă vei experimenta un incident nedorit în parcare, va fi ușor să depistezi sub ce condiții s-a produs.

Te-am convins? O poți comanda de pe Amazon, la prețul de 89,90 euro (fără taxe incluse).

 

 

3. Automatic Parked Car Finder

Te găsești des în ipostaza sâcâitoare de a nu îți găsi mașina, într-un shopping center sau când parchezi în locuri noi? Automatic Parked Car Finder este un accesoriu inteligent, cu care nu vei mai avea niciodată grija localizării mașinii. Se conectează la outletul brichetei din mașină și vine în ajutorul tuturor șoferilor uitici, comunicând cu o aplicație gratuită de iPhone, ce funcționează prin conexiune Bluetooth chiar și când mașina nu e pornită. Locația mașinii tale apare pe o hartă în interiorul aplicației, pentru a te ajuta să ajungi cu ușurință la automobil într-un oraș nou, într-un aeroport unde fiecare minut contează sau într-un shopping center hiperaglomerat. Aplicația estimează chiar și numărul de pași până la autovehicol, astfel că vei știi în permanență cât de departe e și cât durează să ajungi înapoi. Mai mult decât atât, fiecărei locații de parcare îi este alocată o ștampilă de dată și oră, pentru a aminti șoferilor cât timp mai au la dispoziție sau când să prelungească parcarea.

Crezi că e un accesoriu util pentru tine? Îl poți achiziționa de pe Amazon, la prețul de $24.99 (fără taxe incluse).

 

2. Thule SnowPack – suport de ski/snowboard pentru acoperișul mașinii

Într-o călătorie lungă, mai ales iarna, confortul este esențial. Thule SnowPack este accesoriul pentru cei ce iubesc zăpada, dar nu-și doresc un porbagaj supraaglomerat, în care echipamentul este incorect depozitat. Suportul cu prindere pe bare transversale oferă o prindere în siguranță, totodată protejând suprafața echipamentului de sport de iarnă și poate cuprinde până la 6 perechi de schiuri sau 4 plăci de snowboard. Astfel, familia ta se poate relaxa în voie în automobil, iar echipamentul va ajunge în condiții optime pentru vacanța voastră de iarnă.

Vrei să îl comanzi din timp pentru anul acesta? Poți face asta direct pe Amazon, la prețul de $219.95 sau pe portbagajeauto.ro la prețul de 655.67 lei.

 

1. Drivepocket

 

Știm cu toții cât de frustrant este când telefonul ne alunecă între scaune. Este ultimul lucru pe care ți l-ai putea dori într-o zi aglomerată, când primești un telefon important în timp ce conduci sau când nu găsești jetonul de parcare în dreptul barierei. Drivepocket este accesoriul funcțional, care vine cu o soluție elegantă și rezistentă la această problemă. Ușor de instalat, între scaun și consolă, Drivepocket este confecționat din piele ecologică de înaltă calitate, ce îi conferă un look deosebit și modern. Îți oferă extra spațiu de depozitare în mașină, totodată asigurându-te că ai la îndemână toate lucrurile micuțe, dar importante și că ești gata de drum!

Poți comanda organizatorul tău propriu pe drivepocket.ro la prețul de 180 lei sau de pe Emag.

Tehnologia devine noul tău prieten de drum, atunci când știi să alegi în mod inteliget gadget-urile. Transformă timpul petrecut în mașină într-o experiență plăcută și relaxantă, atât pentru tine cât și pentru familia ta, care te aduce în siguranță la destinație, oricare ar fi ea.

Ce am mai scris

TOP